Gelaatscherm transparant, Verpakt per 2 stuks

Gezichtsscherm, spatscherm, kunststof beschermkap, gezichtsbeschermer, faceshield, veiligheidsmasker, verpakt per 2 stuks

Van: ...
... per verpakkingseenheid

Staffelprijzen

AantalPrijs per stuk

Info

Het gelaatsscherm klem haak je via een zwart bandje waaraan een wit elastisch koord is bevestigd eenvoudig en comfortabel om je hoofd vast. Middels het verkleinen van het witte eleastische koordje kun je het gelaatscherm naar de omtrek van je hoofd aanpassen.

De breedte van het gelaatscherm is 270 mm. en de hoogte is 190 mm.

Deze beschermende gezichtsbedekking:
-Universele maat
-Bedekt het hele gezicht
-Beschermt tegen aerosolen
-Gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren
-Met zachte afdichting op het voorhoofd
-Voor meervoudig gebruik

Door het gebruik van dit masker bescherm je jezelf beter tegen verspreiding van bacterien door niezen, hoesten of gewoon praten. Het masker zit comfortabel op het hoofd door de zachte afwerking tegen het voorhoofd. Het masker is ook geschikt voor brildragende mensen. De plastic beschermlaag is voorzien van een anti-fog laag. Het masker is eenvoudig te reinigen.

Het gelaatscherm is per 2 stuks verpakt in een transparant hersluitbaar omzakje. Uw bestelling bij 2, 5 of 10 stuks wordt in een neutrale zwarte flexibele kunststof verzendenvelop verstuurd.

Nederlands fabrikaat

Vragen over dit product?

Stuur ons een berichtje

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!

 

Contact

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Bel onze Klantenservice

Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen. De klantenservice is bereikbaar op de volgende telefoonnummers (lokaal tarief):

Maandag t/m Vrijdag

van 08:30 - 17:00

088-6001730

Mail onze Klantenservice

Mailen kan natuurlijk ook! stel je vraag via de mail op onderstaand adres. wij streven er naar om binnen 1 werkdag te reageren.

info@sterkmerk.nl