Een beschermd milieu
is een groepsprestatie

En wij geven graag het goede voorbeeld

Sterkmerk biedt een brede collectie aan 100% recyclebare beschermingsmaterialen, van verpakking tot gelaatsbescherming. Hoe maken wij dit mogelijk? Door onze productkennis en met dank aan onze lokale leveranciers. Van creatie tot gebruik doen wij ons best bij te dragen aan een beschermd milieu.

100% recyclebare hoogwaardige kunststof

(Plastic soep lusten we niet)
 
Vandaag de dag hebben we vaak een negatieve associatie met verpakkingsmaterialen: de wereldwijde plastic afvalberg en microplastics zijn een groot probleem. Je zou bijna vergeten dat plastic eind jaren 40 werd benoemd tot wonderproduct! Want het was wel degelijk een geniale uitvinding, die eindeloze mogelijkheden bood voor vele industrieën. Van huisvrouw tot boer: iedereen was blij met de komst van plastic. 
 
Wat is er veranderd? Schrikbarende hoeveelheden plastic breken niet of zeer langzaam af, maar we gaan er ook minder zorgvuldig mee om. Daarom ziet Sterkmerk het als haar plicht gebruik te maken van grondstoffen die 100% recyclebaar of biologisch afbreekbaar zijn, van hoge kwaliteit, voor langdurig gebruik.
 

Lokaal geproduceerd

Ook op andere manieren houden wij rekening met het milieu. Zo zijn onze
leveranciers gelokaliseerd in Nederland en leveren zij grondstoffen met de volgende eigenschappen:
 
Recyclebaar
Afkomstig van hernieuwbare bronnen
Beperkt aantal vervoerskilometers
Gemaakt onder goede werkomstandigheden
 
Bij Sterkmerk weten we waar onze grondstoffen vandaan komen: we zijn bekend met de leveranciers en hun gezonde werkklimaat. 
 

Achtergrond
Al meer dan 50 jaar producent van verpakkingen

Sterkmerk komt voort uit een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw 100% recyclebare hoogwaardige flexibele kunststofverpakkingen produceert. Dit begon met zakken, hoezen, etuis, tassen en beschermende verpakkingen en is inmiddels aangevuld met onder meer schorten, lp-hoezen en gelaatsbescherming. Met een flexibele productielijn en gemotiveerde medewerkers staan wij klaar voor jouw bescherming en de bescherming van jouw producten.
 
Heb je een vraag over onze producten of een specifieke wens? Neem contact op >

 

Contact

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.


Bel onze Klantenservice

Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen. De klantenservice is bereikbaar op de volgende telefoonnummers (lokaal tarief):

Maandag t/m Vrijdag

van 08:30 - 17:00

088-6001730

Mail onze Klantenservice

Mailen kan natuurlijk ook! stel je vraag via de mail op onderstaand adres. wij streven er naar om binnen 1 werkdag te reageren.

info@sterkmerk.nl